ZMK, Zeister Mannenkoor, Torenlaan 38, 3701 VK, Zeist, info@zeistermannenkoor.nl, TorenlaanTheater Theater http://www.torenlaantheater.nl, Dana van Nimwegen, http://www.danavannimwegen.nl, Danielle Kok http://www.daniellekok.nlAgenda

2020

21 maart
- Optreden in De Looborch (AFGELAST!)

9 april
- Algemene ledenvergadering (besloten)

18 april
- Voorjaarsconcert in de Kerk van de Evang. Broedergemeente

21 juni
- Dag der Kunsten in en om Slot Zeist

16 juli
- Laatste repetitie / bonte avond (besloten)

17 juli
- Seizoensafsluiting met Jeu de Boules (besloten)

   ✸  zomervakantie  ✸

3 september
- Eerste repetitie na de zomerstop

19 september
- Korenfestival in Zeist
LinksAdverteerders
Prins Bernhard Cultuurfonds

De (sloop)kogel is door de kerk!


Nee schrik niet, niet door de kerk, maar wel door een deel van de aanbouw.
Na een paar jaar vergaderen, brainstormen met de architect, overleggen met de gemeente en de monumentencommissie, is het dan eindelijk zo ver:
het Torenlaan Theater gaat verbouwen!

Het gaat om een deel van het bijgebouw rechts van de kerk (de zijingang). Dit gedeelte is inmiddels gesloopt. We krijgen er een grote lichte ontvangsthal voor terug. Daarnaast komen er nieuwe moderne toiletgroepen.

Dit betekent dat we ons zo'n zes maanden even moeten behelpen. En niet alleen wij, maar ook onze huurders en het publiek. De zijingang gaat namelijk dicht en iedereen moet door de hoofdingang. Dat geeft natuurlijk wat overlast, maar zoals jullie weten zijn we ijzersterk in improviseren en gaan alle voorstellingen en activiteiten natuurlijk "gewoon" door.

Steun ons!


U kunt ons helpen bij het realiseren van deze verbouwing, door een donatie te doen. Draagt u het Zeister Mannenkoor en het Torenlaan Theater een warm hart toe? Maak dan een bedrag over op het volgende rekeningnummer. Alle beetjes helpen!

NL09ABNA0931555418 t.n.v. Zeister Mannenkoor te Zeist
O.v.v.: Verbouwing

Obligatielening


Daarnaast kunt u inschrijven op de ZMK-obligatielening. U leent daarbij geld aan het Zeister Mannenkoor tegen een rentepercentage dat beter is dan wat u momenteel ontvangt op uw spaarrekening. Download hier intekenformulier en lees de voorwaarden in het reglement dat is bijgevoegd: Intekenformulier

Voortgang


Hieronder zullen regelmatig foto's worden getoond van de voortgang. Op dit moment is dit de situatie: